Η σπόντα του Βλαχογιάννη για την υπουργοποίηση Σκρέκα

vlaxogiannis 051

«Μακάρι να μπορούσε κανείς να αυτοπροτείνεται» δήλωσε με χιούμορ μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και το Σεραφείμ Κοτρώτσο ο Ηλίας Βλαχογιάννης, αναφερόμενος στο γεγονός ότι παρότι είναι πρώτος σε ψήφους βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Τρικάλων, επελέγη ο δεύτερος Κώστας Σκρέκας ως υπουργός Ανάπτυξης.

Σημείωσε πάντως ότι το δικαίωμα της επιλογής του πρωθυπουργού είναι απολύτως σεβαστό. «Ο πρωθυπουργός μπορεί να επιλέξει κάποιον που δεν είναι ο πρώτος, αν και μέχρι τώρα η κοινοβουλευτική τάξη επέβαλε να επιλέγεται ο πρώτος» πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά το θέμα των κόκκινων δανείων και την εξαίρεση των συνεταιριστικών τραπεζών, – σύμφωνα με το parapolitika.gr- ο κ. Βλαχογιάννης εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα βρεθεί λύση. «Επιδέχεται βελτιώσεις το κείμενο, δεν είναι το τελικό» σημείωσε. «Πάμε να βοηθήσουμε αυτούς που δεν πλήρωναν και δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τους συνεπείς δανειολήπτες» τόνισε.

«Προφανώς και πρέπει να ετοιμάζομαι για εκλογές γιατί κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε» είπε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. «Κατ’ απονομή δεν είχα ποτέ γαλόνια. Η δύναμή μου είναι ο λαός», πρόσθεσε.

.