Η Σουίτα, ο Πλούτος και η…ανακύκλωση

plutos2 copy

Με επιτυχία συνεχίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή οι παραστάσεις με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη στη σκηνή του Art Café Σουίτα.

Έχοντας σαν μέσο του τα puppets (ομιλούσες κούκλες), το υποκριτικό ταλέντο των ηθοποιών και τη μαγεία της σκηνής, η Παιδική Σκηνή Κλασσικού θεάτρου, θα επιχειρήσει για μια ακόμη φορά να μαγέψει τους νεαρούς θεατρόφιλους και να τους φέρει σε επαφή με μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες της παγκόσμιας σκηνής.

Όλα τα σκηνικά, τα κοστούμια αλλά και οι ίδιες οι κούκλες που χρησιμοποιήθηκαν για την παράσταση είναι φτιαγμένα 100% από ανακυκλώσιμα υλικά. Έτσι στο τέλος της παράστασης, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία σε συνεργασία με τους δημιουργούς να έρθουν σε επαφή με τεχνικές που μπορούν να αυξήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μέσα από τη χρησιμοποίηση των ανακυκλώσιμων υλικών για… καλλιτεχνικούς σκοπούς.

Ο Πλούτος είναι το τελευταίο από τα σωζόμενα έργα του Αριστοφάνη και μ’ αυτό ο συγγραφέας καυτηριάζει με το δικό του προσωπικό τρόπο, την κοινωνική αδικία και την άνιση κατανομή των αγαθών.
Οι παραστάσεις στο Art café Σουίτα, ξεκινούν στις 11.15, η τιμή εισόδου είναι 5 Ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται αναψυκτικό ή καφές. Για περισσότερες πληροφορίες η/και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 694 747 5527.

Η ίδια παράσταση είναι επίσης διαθέσιμη για τα σχολεία του Νομού μας κατόπιν συνεννόησης.

.