Η «σφαγή» ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα για το ποιος πήγε που στην απεργία

Βολές εκατέρωθεν είδαμε να εξαπολύουν αυτές τις μέρες οι νομαρχιακές επιτροπές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με την συμμετοχή μελών τους στην απεργιακή κινητοποίηση της περασμένης Πέμπτης 10 Ιουνίου.

Έτσι είδαμε εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ (τους πρώην Βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη και κάποια άλλα στελέχη) να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ στη κεντρική πλατεία των Τρικάλων και αντίστοιχα την Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου και τον υποψήφιο Βουλευτή του κινήματος Κων/νο Παπαευθυμίου να συμμετέχουν στην κινητοποίηση των…8 ατόμων στο Εργατικό κέντρο Τρικάλων.

Με δελτία τύπου και εκατέρωθεν βολές η μια νομαρχιακή επιτροπή στρέφεται κατά της άλλης, για το ποιος πήγε που στην απεργία, για το ποιος αγαπάει περισσότερο τους εργαζόμενους και προασπίζεται τα συμφέροντα τους.

Είναι ολοφάνερο πως εδώ επιχειρείται μια προσπάθεια «καπήλευσης» του εργατικού κινήματος άνευ ουσία και περιεχομένου όμως, αν σκεφτεί κανείς πως μεγάλη μερίδα των εργαζομένων υποαπασχολείται ή αμείβεται με πολύ χαμηλούς μισθούς ή ακόμα κινδυνεύει και με απόλυση.

Ας σοβαρευτούμε κύριοι και ας κοιτάξουμε τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και όχι αυτά που είναι για το θεαθήναι. Η κοινωνία περιμένει περισσότερη σοβαρότητα από τα κόμματα και κυρίως περιμένει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η 10ετής οικονομική κρίση και τώρα η πανδημία. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια νλ αγαπιόμαστε…