Η Σακελλαροπούλου και το τέλος της Προεδρίας

-Από την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ προσωπικά συγκράτησα μια οργανωμένη, αμφισβήτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι κάτι αντίστοιχα με αυτά που είπαν οι βουλευτές, λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του και ο πρόεδρος Σαμαράς, δεν αποκλείω να επρόκειτο περί «οργανωμένου» σχεδίου.

Σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι οι Χρυσομάλλης, Βλάχος, Πλεύρης, Κακλαμάνης και οι υπόλοιποι, έριξαν χθες το σπόρο και θα πάνε να τον θερίσουν τον ερχόμενο Γενάρη. Κι όταν λέω ότι έριξαν τον σπόρο, εννοώ ότι έστειλαν το μήνυμα προς τον Μητσοτάκη, να μην διανοηθεί να προτείνει μια δεύτερη θητεία της σημερινής Προέδρου.

Ο σκληρός Καραμανλικός, Γιώργος Βλάχος, ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση η ψήφος του, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Επειδή, έχω κάνει ένα σχετικό ρεπορτάζ, οφείλω να σας πω ότι σχεδόν όλοι όσοι καταψήφισαν το νόμο για την ισότητα στον γάμο, θα ξαναβγούν στο αντάρτικο στην περίπτωση που ο αρχηγός Κυριάκος, θελήσει να προτείνει την Σακελλαροπούλου.

powergame.gr