Η πολιτική σταθερότητα και ο πολιτικά σταθερός !

ante_geia

 

 

 

 

Eνδοκομματικό χάσμα και συνθήκες διχασμού που δύσκολα θα γεφυρωθούν διαμορφώνονται στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Την αρχή έκανε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος, ενώ σήμερα τη σκυτάλη έλαβε ο Γ. Μανώλης, ο οποίος, αφού εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του Π. Καμμένου, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το κόμμα και μόλις πρίν από λίγη ώρα την έκανε και ο κ.Χρήστος Ζώης από την εκπροσώπηση του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραιτούμενος.

Ποιοι είναι τελικά αυτοί οι τρείς πολιτικοί άντρες οι οποίοι όπου και αν βρίσκονται ή όπου και αν πάνε δημιουργούν εσωτερικό πρόβλημα?

Ας πάρουμε πρώτα τον κύριο Μαρκόπουλο, σας θυμίζω έτσι για να μην ξεχνιέμαστε ότι, έγινε υπουργός αμέσως μετά την καθοριστική του συμπεριφορά στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Για τον κ. Χρήστο Ζώη τι να πει κανείς Υφυπουργός Εσωτερικών και ο αγαπημένος των τηλεοπτικών πάνελ σε όλη την πολιτική του σταδιοδρομία. Αν δεν ήταν ο αξιότιμος πρώην Πρωθυπουργός κ.Κώστας Καραμανλής θα ήταν ακόμη στην παλαιά πόλη του Ντύσσελντορφ δεν ξέρω βέβαια με ποιά ιδιότητα.

Τέλος ο τρίτος των παραιτηθέντων από τους Ανεξ. Έλληνες κ.Γιάννης  Μανώλης είναι αυτό που λένε στην πολιτική ορολογία «δώσε στον άνθρωπο πολιτική εξουσία για δείς πως σκοτώνει όταν αντιληφθεί ότι υπάρχει πολιτική αδυναμία».Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ευθείες απειλές ενάντια στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ.Κώστα Καραμανλή ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για τους αδιευκρίνιστους δικούς του λόγους, διότι από πολιτική κρίση δεν είχε καμία σχέση.

Συνοψίζοντας θα ήθελα να τονίσω ότι την πολιτική σταδιοδρομία αλλά και την πολιτική σταθερότητα ενός πολιτικού άνδρα πρέπει να την διακρίνουν σταθερές ιδέες και θέσεις. Στην ζωή δεν πρέπει να ξεπουλάς ιδεολογίες, αρχές και πρόσωπα που σε στηρίζουν και σε αναδεικνύουν.

Ελπίζω να μην θέλουν να επιστρέψουν ξανά εκεί από όπου ξεκίνησαν διότι αυτό θα είναι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα αλλά και για τους ίδιους.

 

X.Π.

 

 

.