Η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της τώρα και κάποτε…

Οι καιροί αλλάζουν, τα κόμματα επίσης εξελίσσονται και τα πρόσωπα όπως είναι λογικά έρχονται και παρέρχονται. Με αφορμή το 13ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο 29 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, βρήκαμε και δημοσιεύουμε μα φωτογραφία από το παρελθόν, για θα θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν και οι νέοι, όπως πολύ σωστά πρέπει να γίνεται.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο εικονίζονται κάποια από τα τότε μέλη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, να παρακολουθούν τις εργασίες της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης, που είχε γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας στις 7-8 Δεκεμβρίου 1985, ενόψει του Β’ συνεδρίου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Διακρίνονται μεταξύ άλλων Τρικαλινών στελεχών, οι Αναστάσιος Ζουρνατζής Πρόεδρος τότε της Τ.Ο Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, οι αείμνηστοι Γιώργος Νέος και Αλέκος Μπίζιος και πιο πίσω ο Μπάμπης ΔεληλίγκαςΓραμματέας τότε της Τ.Ο Τρικάλων.

Κάποιοι κάποτε έβαλαν πλάτη κρατώντας όρθιο το κόμμα, ακόμα και στα «πέτρινα» χρόνια της δεκαετίας του ’80, στρώνοντας το έδαφος για να προχωρήσουν τα νεότερα στελέχη.