Η Νάτσινα, τα…δικά της κρούσματα με το από εκεί και πέρα και η Βασιλένα με τον προσωπικό της φωτογράφο!

Γένους θηλυκού είναι σήμερα το ενδιαφέρον της στήλης και ξεκινάμε μ’ ένα πρόσωπο που αυτό το διάστημα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τοπικό επίπεδο στις υγειονομικές εξελίξεις. Αναφερόμαστε στην Περιφερειακή Σύμβουλο, συντονίστρια- γιατρό της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων και υπεύθυνη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα Δήμητρα Νάτσινα.

Λαλίστατη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στις  δύο πρωινές ραδιοφωνικές εκπομπές, για να μας παρουσιάσει το ημερήσιο δελτίο κρουσμάτων, χωρίς όμως να καταφέρνει να μας δώσει πλήρη ενημέρωση, αφού συνεχώς μιλάει για τα… ΔΙΚΑ ΤΗΣ κρούσματα και όχι τι συμβαίνει στο νομό Τρικάλων…Πες τα όλα βρε Δήμητρα, να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται! Τώρα τι θα γίνει… από εκεί και πέρα (προσφιλής της έκφραση) είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

Ο θεός να βάλει το χέρι του και να δίνει κουράγιο και σε μας να αντέχουμε!!!! Από εκεί και πέρα εγώ, εγώ, εγώ, εγώ!!!!!

Αυτό το κορίτσι τέλος πάντων δεν έχει το θεό του! Έχει την καλλιτεχνία στο αίμα του και την έχει μεταλαμπαδεύσει ποικιλοτρόπως και στον Δήμο Τρικκαίων.

Για τη Βασιλένα Μητσιάδη ντε μιλάμε, ναι την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου, για όσους δεν το κατάλαβαν…Φύση καλλιτεχνική και ευαίσθητη, έχει ένα πάθος το κορίτσι με την φωτογραφία (εκτός όλων των άλλων).

Και είναι γεγονός πως όλες της οι φωτογραφίες είναι καρτ-ποστάλ! Α! όλα κι όλα, το σωστό να λέγεται! Σ’ αυτό έχει μεγάλο μερίδιο και ο προσωπικός της φωτογράφος studioFloulis, που πότε την απαθανατίζει σε βουνά, πότε σε θάλασσες και ποτάμια, πότε σε μέρη εξωτικά και πότε σε…φευγάτες πόζες!

Αμάν βρε Βασιλένα ποια είσαι…η Μαρινέλλα είσαι; (Αυτή ξέρω είχε προσωπική φωτογράφο την Αλίντα Μαυρογένη! Ήρθε η ώρα να της φας την πρωτιά!