Η Μέρκελ μας… πήρε τη χώρα κι ο Γιώργος παίζει με το twitter

papan_tiwitter

Έχει βαλθεί να αποτρελάνει τους πολίτες ο πρωθυπουργός με τον τρόπο που προσεγγίζει τις δραματικές εξελίξεις. Το μεσημέρι της Τετάρτης κι ενώ η Μέρκελ κι όλα τα μεγάλα και έγκυρα πρακτορεία τύπου προανήγγειλαν ότι το κούρεμα θα είναι σίγουρα πάνω από 50%, καθώς κι ότι θα επιβληθεί μόνιμη εποπτεία στην Ελλάδα ο Παπανδρέου έκανε δύο αντιφατικές και εν πολλοίς απελπισμένες κινήσεις. Η πρώτη – που περισσότερο με κακόγουστο ανέκδοτο έμοιαζε – ήταν μέσω των γνωστών πράσινων παπαγάλων να διαρρεύσει πως η αποψινή συμφωνία- χρεοκοπία θα είναι θετική!!!

Και η δεύτερη που ταιριάζει πρέπει να ομολογήσουμε στο χαρακτήρα του Γιώργου ήταν να… ενημερώσει τον ελληνικό λαό μέσω… Twitter τους δύο στόχους, όπως λέει, με τους οποίους προσέρχεται η Ελλάδα απόψε στη Σύνοδο Κορυφής.

Θα μας τρελάνει ο Γιώργος…

Άκου, έχει στόχους και μάλιστα δύο κιόλας με τους οποίους προσέρχεται στη διαπραγμάτευση..! Κανείς δεν βρέθηκε να του πει ότι…φρόντισε η Μέρκελ και η παρέα της τρόικας για το μέλλον της Ελλάδας;

Για την ιστορία, στο σχόλιο του ισχυρίζεται πρώτον: «Η λύση να παρέχει ασφάλεια και σιγουριά για τον Έλληνα πολίτη» και δεύτερον: «H λύση να άρει σημαντικότατα βάρη από το χρέος που σήμερα αισθάνεται ο Έλληνας πολίτης στην πλάτη του».

 

Ο Πρωθυπουργός, GR

 

@ PrimeministerGRπρωθυπουργός, GR

Αυτοί είναι οι στόχοι μας και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε.
kentrinews.gr