Μεγάλη στιγμή με ρεκόρ συμμετοχών στον «5ο Ημιμαραθώνιο Θανάσης Σταμόπουλος»

900_stam_1

 

 

 

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι δηλώσεις εγγραφών στον 5ο Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος» αφού έχουν υπερβεί τις 900 συμμετοχών ξεπερνώντας κατά πολύ το περσινό ρεκόρ των 749 εγγραφών.

Πλέον ο ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος» ανήκει στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας και σε αυτό το γεγονός δεν συνηγορούν μόνο οι αριθμοί. Έτσι πέρα από το γεγονός ότι στους αγώνες (21,1 χλμ και 6,6 χλμ) θα τρέξουν πάνω από 1000 αθλητές, ο φετινός 5ος ημιμαραθώνιος έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα καθώς:

εντάχθηκε στο παγκόσμιο καλεντάρι αγώνων της AIMS, στο οποίο ανατρέχουν εκατομμύρια δρομείς  από όλο τον κόσμο.

προσφέρει για πρώτη φορά ηλεκτρονική χρονομέτρηση (με ατομικό τσιπ για κάθε αθλητή)

διοργανώνει και 2 παράλληλους αγώνες 6,5 χλμ και αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά στην πόλη των Τρικάλων.

Όλα πλέον είναι έτοιμα λοιπόν για το μεγάλο αθλητικό γεγονός και οι άνθρωποι της οργανωτικής επιτροπής δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους. Η πόλη των Τρικάλων έχει αρχίσει να κινείται σε ρυθμούς αγώνα και οι ετοιμασίες συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς.

Δρομείς απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Αλεξάνδρεια, Αλμυρός, Αριδέα, Άρτα, Βέροια, Βόλο, Γιαννιτσά, Γιάννενα, Γρεβενά, Ελασσόνα, Εορδαία, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καρδίτσα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κύπρος, Λαμία, Λάρισα, Λευκάδα, Νάουσα, Παλαμά, Πιερία, Πρέβεζα, Πύλη, Τρίπολη, Τύρναβο, Φάρσαλα, Χαλκίδα), δρομείς κάθε ηλικίας (από 16  έως 76 ετών) έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα για να βρεθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων για την μεγάλη εκκίνηση στις 10:00 το πρωί.

Μέσα σε όλα αυτά, δρομείς, εθελοντές, διοργανωτές, θεατές θα έχουν και σύμμαχο τον καλό καιρό. Το σαββατοκύριακο ο καιρός αναμένεται να είναι ηλιόλουστος με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 20 βαθμούς κελσίου! Τι καλύτερο λοιπόν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

Σας περιμένουμε λοιπόν να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια όλων των αθλητών που έρχονται για να τιμήσουν τον Θανάση Σταμόπουλο αλλά και για να δείξουν την αγάπη τους για το τρέξιμο. (Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης βρίσκεται διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.stamhalfmarathon.org)

Τέλος θα θέλαμε να πούμε να μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από την οργανωτική επιτροπή για όλους εσάς που αποτελείται  ένα κομμάτι αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, του «5ου Ημιμαραθωνίου Θανάσης Σταμόπουλος» .

 

 

.