Η Μαρία Παπαγεωργίου από τα Τρίκαλα μπαίνει στη ΦΑΡΜΑ

Η νέα Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη επιστρέφει τον Δεκέμβριο

Ανάμεσά τους και η Μαρία Παπαγεωργίου με καταγωγή από τα Τρίκαλα.

Η «Φάρμα» επιστρέφει  μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους.

Και φέτος, θα υπάρχει και ένας επιστάτης, ο οποίος θα επισκέπτεται την «Φάρμα» μια φορά την εβδομάδα και θα αναθέτει στον αρχηγό μια αποστολή. Ο λόγος για τον 36χρονο τρικαλινό Βασίλης Φιλίππου, από τον Κλοκωτό Τρικάλων.

Ποια είναι η τρικαλινή Μαρία Παπαγεωργίου που μπαίνει στη ”Φάρμα”

Ονομάζομαι Μαρία Παπαγεωργίου και κατάγομαι από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας και από τα Ψαχνά Ευβοίας. Έχω τρεις αδερφούς και είναι και οι τρεις παλαιστές, αλλά και μια μαμά ηρωίδα. Είμαι κι εγώ μαμά δύο υπέροχων πλασμάτων, της Θεοδώρας 9 ετών και του Χρήστου 3,5 ετών, και έχω έναν υπέροχο σύζυγο, τον Αλέξανδρο. Από τότε που με θυμάμαι, είμαι πάνω σε μια παλαίστρα, γι’ αυτό και κατάφερα να είμαι παγκόσμια πρωταθλήτρια της ελευθέρας πάλης. Αυτό το οφείλω στον προπονητή μου Γιώργο Λέων που πίστεψε σε εμένα και τις δυνάμεις μου, αλλά και στο πείσμα μου. Είμαι εργατική, πεισματάρα και η λέξη «βαριέμαι» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Με την υγεία μου, το πείσμα μου και την πίστη στις δυνάμεις μου καταφέρνω πάντα να φτάνω στον στόχο μου. Μου αρέσει, επίσης, πολύ να πλέκω. Είμαι δοτικός άνθρωπος και βοηθάω τους συνανθρώπους μου σε κάθε δύσκολη στιγμή τους, είτε πρακτικά είτε ψυχικά.