Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στα Τρίκαλα…

mulos xotikon

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και παρόλο που στο μυαλό μας μπορεί να συνδέουμε τις γιορτινές αυτές μέρες με οικογενειακά τραπέζια, εξόδους με φίλους και ψώνια, είναι μια γιορτή που θα μπορούσες να περάσεις ιδανικά και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις λίγες αυτές μέρες που θα έχεις στη διάθεσή σου.

Και ποιο τοπίο θα ήταν πιο ιδανικό και πιο… γιορτινό από την πόλη των Τρικάλων

Η όμορφη πόλη των Τρικάλων, που φιλοξενεί και φέτος το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα, τον «Μύλο των Ξωτικών» που αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Aπό τις 27 Νοεμβρίου, έως τις 3 Ιανουαρίου 2016, από τις 10 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του, θα βρίσκονται στο ομορφότερο και στο μεγαλύτερο χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, της e-Trikala Α.Ε. και εκατοντάδων δημοτών εθελοντών που θα ανοίξουν ΞΑΝΑ φέτος την αγκαλιά τους για όλους τους επισκέπτες, ενώ οι τοπικές επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της περιοχής θα υποδεχτούν τους φιλοξενούμενους με απίστευτες εκπτώσεις και ποιοτικές παροχές.

 

.