Η Κατερίνα Παπακώστα στην πρώτη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής για Παππά

Ξεκίνησε, η πρώτη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε, για να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, την περίοδο 2015- 2016.

Η προανακριτική επιτροπή θα διερευνήσει ενδεχόμενη τέλεση του κακουργήματος της δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και του πλημμελήματος της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Μέλος της επιτροπής είναι και η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας και νομικός Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα, μια συμμετοχή που μαζί με την εισήγηση της στο νομοσχέδιο για την Παιδεία, της δίνουν σίγουρα μια ακόμα πιο σημαντική παρουσία στο εσωτερικό του κόμματος και της προσθέτουν σίγουρα πόντους.

Πρόεδρος της Επιτροπής έχει προταθεί ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, ενώ εκτός από την Κατερίνα Παπακώστα, από το κυβερνών κόμμα μετέχουν ακόμα οι βουλευτές: Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Αθανάσιος Πλεύρης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Αγγελος Τσιγκρής και Σάββας Χιονίδης.