Οι Καρδιτσιώτες αγκαλιάζουν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

nos kar

Οι Καρδιτσιώτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του υποψηφίου ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα τον δικό τους άνθρωπο. Τον γεωπόνο, τον παραγωγό από τα Σερβωτά που δίνει κι αυτός αγώνα για να παράξει ό,τι καλύτερο έχει να δώσει η θεσσαλική γη.

opek liou
Αυτό διαπιστώνεται στις επαφές του κ. Λιούτα με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της Καρδίτσας αλλά και με τους απλούς πολίτες. Οι επαφές αυτές είναι σχεδόν καθημερινές. Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε τη διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κα. Κωνσταντία Δάλλα, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας κ. Δημήτρη Σεκλλαρόπουλο και Πυροσβέστες, την προϊσταμένη κα. Ελένη Μπακατσή και τα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ Καρδίτσας, τον συνάδερφό του πρόεδρο κ. Κώστα Κυρίτση και μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου Καρδίτσας, αλλά και τον πρόεδρο κ. Κώστα Αντωνόπουλο και μέλη του τοπικού Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού.

karg liou

Οι επαφές με τους θεσμικούς εκπροσώπους αλλά και με τους πολίτες της Καρδίτσας αλλά και όλης της Θεσσαλίας θα είναι συνεχείς μέχρι τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, προκειμένου να γίνει πράξη το μήνυμα: Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ.

syl kar

.