Η IPA κοντά στην εθνική μας ομάδα

Κοντά στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, στον αγώνα της ενάντια στην αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, βρέθηκε η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ).

Οι εκδρομείς, ανάμεσα τους πολλά μικρά παιδιά, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του ταξιδιού στην Αθήνα, όπου απόλαυσαν έναν ποδοσφαιρικού αγώνα υψηλού επιπέδου στο εντυπωσιακό Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας. Όλοι μαζί, με τους υπόλοιπους 15.000 θεατές προσπάθησαν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παιχτών της ομάδας μας απέναντι στην Ισπανική ομάδα, που θεωρείται δικαίως μία από τις καλύτερες στον πλανήτη. Κι αν το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την ομάδα μας, αυτό ουδόλως πίκρανε την παρέα μας, μιας και αυτή η μοναδική εμπειρία θα παραμείνει στο μυαλό όλων των συμμετεχόντων.

Η τοπική διοίκηση IPA Καρδίτσας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κ. Αλέξανδρο Σφήκα, για την υποστήριξη στη διοργάνωση αυτού του ταξιδιού.

 

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’