Η Ελένη Ψυχούλη στο Public Τρικάλων!

509347671 o

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 12.00, το Public Τρικάλων και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη δημοσιογράφο γεύσης και συγγραφέα Ελένη Ψυχούλη με αφορμή το βιβλίο της Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει του καλού καιρού!

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο, θα συναντήσει το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

«Οι μέρες του καλοκαιριού σε ένα μικρό χωριό του Πηλίου, πλάι στη θάλασσα. Η δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη φωτογραφίζεται, μαγειρεύει και διηγείται τις διακοπές στο πατρογονικό εξοχικό, χωρίς μακιγιάζ και χωρίς στάιλινγκ. Ένα οδοιπορικό στα μποστάνια, στα παλιά κουζινάκια, στα τραπεζώματα και τις συνταγές, στις βόλτες στο βουνό και τη θάλασσα που γεμίζουν την κατσαρόλα με τις παραμελημένες νοστιμιές της άγριας φύσης. Όλη η ζωή της λιτότητας και της απλής ευτυχίας, που αποτυπώνει το χρώμα και το φως του ελληνικού Αυγούστου, όπως το είδε ο φακός του Μάκου και όπως το σχεδίασε ο Αλέξανδρος Ψυχούλης, σε ένα βιβλίο-ιστορία μιας παρέας που διαβάζεται σαν άλμπουμ διακοπών και τρώγεται σαν ένα ταψί γεμιστά, με ντομάτες κομμένες κατευθείαν από το μποστάνι».

Το καινούριο βιβλίο της Ελένης Ψυχούλη, Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει του καλού καιρού, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη.

.