Η έκπληξη των Τρικαλινών Ηπειρωτών στον Μητροπολίτη Τρικάλων !!!

12167130 584015

Στην όμορφη εκδρομή που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 στην Πρέβεζα – Ζάλογγο – Λευκάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο νεοεκλεγείς Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κος Χρυσόστομος Νάσης βρίσκεται στο χωριό του – Θεσπρωτικό Πρέβεζας- και τελεί Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, παρουσία του Μητροπολίτη Πρέβεζας, άλλαξε την πορεία της εκδρομής και έσπευσε να συναντήσει το συμπατριώτη τους Μητροπολίτη. Πενήντα εκδρομείς εισήλθαν στον Ι.Ν. δια της προέδρου του Συλλόγου κας Νίκης Χύτα.

Πλήθος πιστών απ’ όλη την περιοχή της Ηπείρου παρακολουθούσε τη Θεία Λειτουργία. Ο Σεβασμιότατος συγκινήθηκε αντικρίζοντας τους εκδρομείς των Τρικάλων (Ηπειρώτες και Τρικαλινούς), οι οποίοι τον αγκάλιαζαν και του απέδιδαν ευχές, αναφωνώντας συνεχώς «ΑΞΙΟΣ» !!! .

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων, αλλά και όλους τους πιστούς για την τιμή που του έκαναν και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Όλοι έκλαιγαν από χαρά.

11696722 584015058

.