Δωρεά ακινήτου στο Ριζαριό για την στέγαση της ΕΛ.ΑΣ

Συζητήθηκε σήμερα το μεσημέρι κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, η δωρεά ενός δημοτικού ακινήτου στην περιοχή του Ριζαριού Τρικάλων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την μελλοντική στέγαση όλων των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN,κατά την σημερινή συνεδρίαση, που έγινε παρουσία πολλών εκπροσώπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την δωρεά και διάθεση του ακινήτου για την κάλυψη και μεταφορά των αναγκών της ΕΛ.ΑΣ σε ένα σύγχρονο και νεόδμητο κτίριο, αφού οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις εντός της πόλης, δεν πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της Δ.Α. Τρικάλων.

Ο χρονικός ορίζοντας μεταφοράς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων στις νέες εγκαταστάσεις στο Ριζαριό, θα είναι εντός των επόμενων ετών, μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες κατασκευής και συντήρησης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων ασχολήθηκε και με τις επικείμενες εκλογές , συζητώντας τις προτάσεις για τον ορισμό ημερομηνιών για τις προεκλογικές ομιλίες όλων των υποψηφίων στα Τρίκαλα, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ολοκληρώσει την συνεδρίας της η διακομματική επιτροπή, η οποία ομόφωνα αποφάσισε την κατανομή των χώρων και την διάθεση των 8 συνολικά  εκλογικών περιπτέρων και των 26 διαφημιστικών πλαισίων για τις ευρωεκλογές, καθώς και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.