Η Διοίκηση του Α.Ο.Τρίκαλα καταδικάζει, τα μεμονωμένα επεισόδια

aot 1963

“Η Διοίκηση του Α.Ο.Τρίκαλα καταδικάζει, τα μεμονωμένα επεισόδια ,που συνέβησαν στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Τρικάλων κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Τετάρτης ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας όπως και κάθε μορφή βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Είναι σταθερά προσανατολισμένη στη υποστήριξη του αγώνα για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα και δηλώνει απερίφραστα ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφευχθούν ανάλογα θλιβερά φαινόμενα στο μέλλον.

Η βία δεν έχει θέση στο γήπεδο των Τρικάλων όπως και οι εκφραστές της οι οποίοι θα βρουν απέναντι τους όχι μόνο την Διοίκηση αλλά το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας μας .

Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να προβλέψουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές αλλά όσα συνέβησαν ήταν πρωτόγνωρα για το σωματείο μας έστω κι’ αν προήλθαν από μεμονωμένες συμπεριφορές κάποιων ανεγκέφαλων.

Όλα τα παραπάνω τα προσπερνάμε ,ζητάμε ολόψυχα συγγνώμη και τείνουμε χείρα φιλίας στην Διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και το φίλαθλο κόσμο του σωματείου της Κατερίνης”.

.