Η Air France ξεκινά πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη

Με τρία νέα δρομολόγια σε ελληνικούς προορισμούς, τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη θα συνδέσει το Παρίσι το καλοκαίρι η Air France.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, τα τρία από τα πέντε νέα της θερινά δρομολόγια θα είναι προς την Ελλάδα, ενώ τα υπόλοιπα δύο θα είναι Παρίσι- Τζέρμπα (Τυνησία) και Μπρεστ – Κάλβι (Γαλλία).

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο Παρίσι-Charles de Gaulle (CDG) – Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 (174 θέσεις) από τις 13 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου.

Το δρομολόγιο Παρίσι-CDG – Σαντορίνη κάθε Τετάρτη με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 (174 θέσεις) από τις 13 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου και το δρομολόγιο Παρίσι-CDG – Μύκονος θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 (174 θέσεις) από τις 13 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου.

Τα καλοκαιρινά δρομολόγια έχουν ήδη ενταχθεί στα συστήματα κρατήσεων και οι επιβάτες μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους μέσα από τo site airfrance.gr είτε μέσω τουριστικών γραφείων.

fimotro.gr