Η αιχμή για τα «μαύρα» του ΣΥΡΙΖΑ

-Ομολογώ ότι θα μ’ ενθουσίαζε ακόμη και ως σκέψη η ιδέα ενός άρθρου απάντηση, ακόμη και από αυτή την αξιοζήλευτη πένα του μπάρμπα Θανάση Καρτερού, στη χειροβομβίδα που έριξε ο πρόεδρος Κασσελάκης εναντίον του Τσίπρα και γενικότερα κατά της αριστεράς. Αναφέρομαι στην αιχμή ότι ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πάρει μαύρα χρήματα, λες και ο άλλος (ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ) έπαιρνε.

Επειδή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη η συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του αρχηγού Στέφανου, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει περίπτωση να βγει μέχρι και ο πρόεδρος Αλέξης, να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη της αριστεράς. Όχι τίποτα άλλο, θυμήθηκα και αυτά που είχε καταγγείλει η γραμματέας του Καλογρίτσα σε σχέση με τις βαλίτσες, τα μαύρα και τις διάφορες περίεργες κοινές επισκέψεις του Νικολάκη του Παππά στο γραφείο του εργολάβου, παρέα με τον δικηγόρο των offshore Αρτέμη Αρτεμίου.

! Κρατήστε σε ένα πρόχειρο χαρτί ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης έχει κάτι σοβαρά στοιχεία που συνδέουν την περίοδο Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη.

powergame.gr