Η 19η εθελοντική αιμοδοσία του εκπολιτιστικού μορφωτικού συλλόγου Ροπωτού

Για δέκα ένατη  φορά ο Εκπολιτιστικός –Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού προέβει σε μία πράξη  Αγάπης προς τον Συνάνθρωπο, με τη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Πύλης , την Κυριακή 23 Ιουνίου με την συνεργασία της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Τρικάλων.

Ο κόσμος έδειξε ακόμα μία φορά την έμπρακτη αγάπη του προς το Συνάνθρωπο  βοηθώντας με την αθρόα συμμετοχή του  την προσπάθεια της Διοίκησης του Συλλόγου, με τον  δραστήριο Πρόεδρο του κ. Κων/νο Βελώνη και  τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου.

Στην ενέργεια αυτή συμμετείχαν η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης (νεοεκλεγείσα Δ.Σ.) κ. Μαρίνα Πανάγου, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νεοεκλεγείς   Δ.Σ. κ. Άρης Τζάνης, οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, κ. Παναγιώτης Τσόλας, ο  Πρόεδρος  της Ομάδας του Ροπωτού κ. Κων/νος Τσόλας, ο Δ/ντής του ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτριος Τσόλας  και ο νεός Πρόεδρος της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Ιωάννης Λαμπρογιώργος.

Ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Βελώνης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν  όλους όσους  συμβάλανε σε αυτήν την θεάρεστη πράξη.