H ΕΧΡΟ AE ξεχωρίζει… στα Τρίκαλα

diax politias

13 χρόνια τώρα , η EXPO Α.Ε. με Μεθοδικότητα & Συνέπεια τιμά την εμπιστοσύνη που της δείχνετε γι αυτό και δεν είναι τυχαία η πρώτη σας επιλογή!
Η ΕΧΡΟ AE ευχαριστεί θερμά πελάτες και συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι από το 2001 στέκεται ακλόνητη στο πλευρό των Tρικαλινών πολιτών –και όχι μόνο-τη στιγμή που μεγάλος αριθμός αντίστοιχων εταιρειών

– ανοίγουν και κλείνουν «εν μία νυκτί» ,
– καταχρώνται κοινόχρηστα , αποθεματικά αφήνοντας ανυποψίαστους πολίτες έρμαια της τύχης τους και της επιλογής τους.
Αυτό που κάνει την ΕΧΡΟ AE να ξεχωρίζει είναι:
. Η Αξιοπιστία και η Φερεγγυότητα της
• Η Μεγάλη Εμπειρία και η Εξειδίκευση της
• Το Επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της
• Η Συνέπεια , η Σοβαρότητα και Αποτελεσματικότητα στη διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων
• Οι Ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με άκρως ποιοτικές και συνεχώς αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες.
Ακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την εξυπηρέτηση των πελατών της , επέλεξε και πέτυχε να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιστοποιημένες εταιρείες με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας
ISO 9001:2008
Ο έλεγχος και πιστοποίηση έγιναν από την ανεξάρτητη εταιρεία
ΤÜV AUSTRIA HELLAS – θυγατρική εταιρεία του Αυστριακού Οργανισμού
Επιθεωρήσεων ΤÜV AUSTRIA, με έτος ίδρυσης το 1872.

Όλα τα παραπάνω μαρτυρούν τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το αντικείμενο που επιλέξαμε να υπηρετούμε με συνέπεια και ειλικρίνεια 13 χρόνια τώρα. Είναι αυτό που μας καθιστά άξιους της εμπιστοσύνης σας, πρωτοπόρους του είδους, έτοιμους να αντιμετωπίσουμε το κάθε σας πρόβλημα. Η ΕΧΡΟ ΑΕ τιμά την εμπιστοσύνη που της δείχνετε και παραμένει η πρώτη σας επιλογή. Είναι εδώ-στα εύκολα και τα δύσκολα-μια εταιρία παντός καιρού σ ‘ένα τοπίο που μαρτυρά πολλά κρούσματα εξαπάτησης πολιτών με κατάχρηση των χρημάτων τους. Ήταν εδώ και όταν πολλές εταιρείες «άνοιγαν και έκλειναν» αποδεικνύοντας την ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών της.
Για όλα τα παραπάνω , με δεδομένες τις δυσκολίες των καιρών και σεβόμενοι απόλυτα την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε θεωρούμε χρέος μας να σας επιστήσουμε την προσοχή σε ορισμένα φαινόμενα που παρατηρούνται τελευταία στην πόλη μας και δεν είναι βέβαια ούτε τυχαία ούτε πρωτοφανή:

Στο χώρο της δουλειάς μας παρατηρούνται κρούσματα δήθεν «ανταγωνιστών» οι οποίοι κάνουν χρήση όλων των αθέμιτων μέσων χρησιμοποιώντας ως «δόλωμα» μια δήθεν «καλύτερη τιμή» Το ζήτημα σαφώς δε σταματάει εκεί.
Δρουν ουσιαστικά καιροσκοπικά , εκμεταλλευόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ένοικοι των πολυκατοικιών λόγω της κρίσης.

Τα γεγονότα και η εμπειρία των τελευταίων χρόνων με τις εξελίξεις στο χώρο των Εταιρειών Διαχείρισης Πανελλαδικά , αλλά και στην πόλη μας , που μέσα σε μία νύκτα «εταιρείες» «εξαφανίζονται » ξαφνικά μαζί με τα χρήματά των ενοίκων είναι αποκαλυπτικό …
Αξίζει να πάρετε ένα τέτοιο ρίσκο?
Θα γίνετε έρμαια μιας κακής επιλογής που αποσπάστηκε με υποσχέσεις χωρίς αποδείξεις, εγγυήσεις και ένα παρελθόν τέτοιο , που να σας δίνει σιγουριά και να σηματοδοτεί το ΜΈΛΛΟΝ ?

Σας καλούμε να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις μίας δήθεν <καλύτερης τιμής >
που ουσιαστικά λειτουργεί ως δόλωμα !!!!

Ο σοφός λαός λέει πως «ότι δίνεις παίρνεις»… ή επίσης ότι «το φθηνό είναι και ακριβό»…
Εσείς έχετε την εμπειρία να δείτε και να κρίνετε και εμείς την διάθεση και την οργάνωση να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση.

.