Γρατσάνης: Ένα όνομα-εγγύηση στο χώρο του αλουμινίου και των συνθετικών κουφωμάτων

Επιχείρηση με παράδοση στο χώρο εδώ και δεκαετίες. Με σεβασμό στην ποιότητα αλλά και στους πελάτες της, η επιχείρηση ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡ. & ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΕΥΑΓ. Ο.Ε πορεύεται τα τελευταία 30 χρόνια στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και στα συνθετικά κουφώματα. Αρχικά ο κ. Γεώργιος Γρατσάνης ξεκίνησε με μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, να δραστηριοποιείται στην κατασκευή πορτών – παραθύρων αλουμινίου αλλά και στις σιδηρές κατασκευές. Με συνεχείς προσπάθειες αλλά και θυσίες, κατάφερε να δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική επιχείρηση και μια οργανωμένη μονάδα παραγωγής τόσο στα Τρίκαλα, όπου και εδρεύει, όσο και εκτός περιφέρειας Θεσσαλίας. Συνέχειά του, ο γιός του, Ευάγγελος Γρατσάνης, ο οποίος μετά την αποφοίτησή του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανέλαβε την οργάνωση της Παραγωγικής Διαδικασίας αλλά και το τμήμα Έτοιμων Κουφωμάτων. Πλέον ανήκει στις ηγέτιδες δυνάμεις του χώρου και εξελίχθηκε σε μία από τις πιο σύγχρονες μεταποιητικές μονάδες. Ένα στοιχείο όμως έχει μείνει ίδιο… Ο σεβασμός στο πελάτη και στις ανάγκες του.

Το παραγωγικό προφίλ της επιχείρησης

 Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης καταλαμβάνουν μια ιδιόκτητη έκταση 3800m2, όπου στεγάζονται μονάδες παραγωγής, αποθηκευτικοί χώροι και τα γραφεία διοίκησης. Ο εκθεσιακός χώρος στον οποίο μπορεί κανείς να πάρει μια εικόνα από πολλά συστήματα κουφωμάτων (Αλουμινίου & PVC) καθώς και εναλλακτικές αποχρώσεις βαφής στεγάζονται επίσης σε ιδιόκτητη έκταση 900 m2. H εταιρία  με δυνατότητα παραγωγής που φτάνει έως και τα 5000 κουφώματα ετησίως, οργανώνεται και αναπτύσσει νέες μεθόδους παραγωγής – τοποθέτησης & ελέγχου της ποιότητας δημιουργώντας τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Η τεχνολογική υποδομή της Εταιρίας αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (αυτόματα κέντρα κοπής, γωνιάστρες, κολλητικές μηχανές, σύστημα παρακολούθησης παραγωγής) ώστε η παραγωγή να είναι αυτοματοποιημένη στο μέγιστο. Το προσωπικό σε επίπεδο παραγωγής ανέρχεται σε 23 άτομα, όλοι πιστοποιημένοι ομογενείς τεχνίτες.

Μερικά από τα μεγάλα έργα της επιχείρησης

  1. ΚΛΙΝΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΚΑΣΕΙΣ «ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΝ» ΣΕ ΠΑΤΡΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  2. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NLH HOTEL (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 64)
  3. 6ΟΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 154
  4. ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  5. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ
  6. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝ/ΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  7. ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ LIDL ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ
  8. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND HYATT, ΑΘΗΝΑ
  9. ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ PORTO SANI RESORT 8. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ̈Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 4ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ)

 

ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡ. & ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΕΥΑΓ. Ο.Ε

Εργοστάσιο: 4Ο Χιλ. Τρικάλων – Πύλης, Τρίκαλα Τηλ. 24310-62000 Fax 24310-61888

Κεντρική Έκθεση: 1Ο Χιλ. Τρικάλων – Πύλης, Τρίκαλα Τηλ. 24310-79555 Fax 24310-79354

WEB www.algratsanis.gr E-mail gratsanis@algrats