Γνωρίστε τη λίμνη Γκιτζή- Ένας επίγειος παράδεισος μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο των Τρικάλων

Ένας πολύ όμορφος χώρος που βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση, αν και στα περισσότερα σημεία του είναι έτοιμος, έχει δημιουργηθεί μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο των Τρικάλων, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα must προορισμό ξεκούρασης και ψυχαγωγίας για όλους τους Τρικαλινούς και τους επισκέπτες.

Αναφερόμαστε στη λίμνη Γκιτζή στο μικρό Κεφαλόβρυσο, που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει με την φυσική ομορφιά που διαθέτει. Τα δροσερά της νερά, το άφθονο πράσινο, τα συμπαθητικά ζωάκι και πτηνά, η ήρεμη και γαλήνια φύση και ο καθαρός αέρας της περιοχής, είναι σίγουρο πως θα σας «μαγέψουν» και θα σας κάνουν μόνιμους επισκέπτες και θαυμαστές της λίμνης, σ’ έναν ιδανικό χώρο για μικρούς και μεγάλους.

Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το Bar Restaurant της λίμνης Γκιτζή, που επιμελείται με πολύ μεράκι και φροντίδα ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας Δημήτρης Καμπλιώνης, που θα αποτελέσει το μόνιμο στέκι σας όλες τις εποχές του χρόνου.

Επισκεφθείτε τη λίμνη Γκιτζή και απολαύστε ηρεμία, ψυχική γαλήνη, ψυχαγωγία και θαλπωρή, μέσα από την επαφή με την φύση.