Γλυκά Νερά – Ραγδαίες εξελίξεις: Έγινε έλεγχος των κινητών και της κάμερας του σαλονιού

Έγινε άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του πιλότου και εξονυχιστική εξέταση της κάμερας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας

Ζήτημα ωρών είναι να φτάσουν στις δικαστικές αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά τα αποτελέσματα των ερευνών από τις ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά και κάμερες) και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Έπειτα από εντολή των δικαστικών αρχών, έγινε άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του πιλότου και εξονυχιστική εξέταση της κάμερας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας.

Με την άρση δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα δεδομένα, τα οποία θα δώσουν περαιτέρω στοιχεία για τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι αρχές εξέτασαν τις κλήσεις που έκανε ο δράστης και που δέχτηκε κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα που δολοφόνησε την Καρολάιν και τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Ταυτόχρονα, ελέγχθηκαν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του ίδιου και όσων διέθετε μαζί με την Καρολάιν.

Οι ειδικοί που εξέτασαν την κάμερα του σαλονιού θα δώσουν το πόρισμα τους για το πότε αυτή βγήκε από τη θέση της αλλά και αν συμπίπτουν οι χρόνοι με αυτούς που έχει αναφέρει ο πιλότος.

vradini.gr