Γιώργος Μητσιούλης – «Τρίκκης Πολιτεία»: Η ακομμάτιστη κίνηση πολιτών

Ο συνδυασμός «Τρίκκης Πλιτεία για τους Πολίτες» δημιουργήθηκε το 2014 με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο και Μηχανικό Γιώργο Μητσιούλη σαν ακομμάτιστος δημοτικός συνδυασμός, μια κίνηση ακομμάτιστη, κίνηση πολιτών με εθελοντική διάθεση και συνεργασίας προσώπων που ήθελαν να συμβάλουν στο να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας.

Συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές για πρώτη φορά, και η ψήφος των δημοτών μας έφερε στη θέση της αντιπολίτευσης. Το διάστημα που μεσολάβησε από τότε, η παράταξή μας ήταν πάντα παρούσα με συνέπεια, αναδείκνυε ζητήματα, έπαιρνε πρωτοβουλίες, απευθυνόταν στους πολίτες, πρότεινε λύσεις.

Είμαστε πάλι εδώ για να υπηρετήσουμε την πόλη των Τρικάλων, τα Δημοτικά Διαμερίσματα και τους δημότες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια πόλη βιώσιμη, καθαρή, φιλική και φιλόξενη και να δώσουμε αξία στις ζωές των δημοτών, αλλάζοντας την καθημερινότητα όλων μας.

Η «Τρίκκης Πολιτεία για τους Πολίτες» δημιούργησε ένα νέο υπόδειγμα για το ρόλο της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων, αφού διέθετε την ικανότητα να αφουγκράζεται τις ανάγκες της πόλης, την καθημερινότητα του πολίτη.

Απέδειξε ότι μπορεί να είναι μια παράταξη που έχει προτάσεις, που κάνει παρεμβάσεις, αφήνοντας στην πενταετία που πέρασε το δικό της αποτύπωμα, ανοίγοντας νέους δρόμους και έδειξε πως ο τόπος μας για να παραμείνει ζωντανός, αυτοί οι νέοι δρόμοι δεν πρέπει να περνούν μέσα από κόμματα και πολιτικά γραφεία. Με γνώμονα, την αλήθεια, την ειλικρίνεια, την εργατικότητα, τον εθελοντισμό πρέπει να υπηρετήσουν το καλό με διάθεση πάντα ενωτική.

Όλοι εμείς είμαστε τρικαλινοί πολίτες που ζούμε καθημερινά σε αυτήν την πόλη, την αγαπάμε, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της καθημερινότητας, επενδύουμε σε αυτήν και ταυτιζόμαστε με αυτήν, απαλλαγμένοι από κομματικές ταυτότητες.