Γιώργος Καΐκης -υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων : SΟS από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

      Και όμως…Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την κατασκευή του ελαστικού τάπητα –«ταρτάν»-  στο Δημοτικό Στάδιο ,που τόσο πολύ διαφήμισε ο κύριος Παπαστεργίου, και εμφανίστηκαν τα πρώτα έντονα σημάδια αλλοίωσης του, αφού σε αρκετά σημεία το υλικό έχει « φουσκώσει» και σε πολλά άλλα άρχισε να « ξηλώνεται».

     Είναι σίγουρο ότι με τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής η κατάσταση θα χειροτερέψει και πολύ σύντομα θα θυμίζει την άθλια εικόνα των τελευταίων χρόνων.

    Και όλα αυτά γιατί ;  Ποιος έχει την ευθύνη;

  Ο Δήμος; Ο εργολάβος; Αστοχία υλικού ή  πρόχειρη δουλειά;  Υποτίμηση της δυσκολίας κατασκευής του έργου που δε « χωρούσε» στον ανεπαρκή προϋπολογισμό, ή λογική του « πάμε και όπου βγει»  αρκεί να φανεί ότι έγινε.;

   Όλα αυτά και άλλα περισσότερα με την κύρια  ευθύνη να ανήκει στη Δημοτική Αρχή.

     Κύριε Παπαστεργίου , δώστε λύση άμεσα  για την αποκατάσταση του προβλήματος γιατί μεταξύ άλλων πρέπει να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

    Δώστε  συνολική λύση στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο που η σημερινή του κατάσταση δεν τιμά την «  αθλητικομάνα» πόλη μας … και μη ξεχνάτε   τα αρνητικά σχόλια  αθλητών και παραγόντων για τις τριτοκοσμικές συνθήκες διεξαγωγής του πανελληνίου πρωταθλήματος  μπάσκετ  παίδων που διεξήχθη αυτές τις μέρες στα δύο κλειστά γυμναστήρια  της πόλη μας

           Έλεος  με την επιλεκτική σας  ανικανότητα.

 

 

                             Γιώργος Καικης υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων

                              Δημοτικός σύμβουλος της Λαικης Συσπείρωσης .