Γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου.

Με εκκλησιασμό άνοιξε το πρόγραμμα των περιοδειών του, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλη Μπαγιώτη.

Με αφορμή την έναρξη των θρησκευτικών εκδηλώσεων προς τιμή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, ο Μιχάλης Μπαγιώτης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, αλλά και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκε την εορτάζουσα Ιερά Μονή Ζάρκου, συμμετέχοντας στις λατρευτικές εκδηλώσεις. Ο κ. Μπαγιώτης παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στο Καθολικό της Μονής ενώ στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει συνδημότες που έφτασαν για να προσκυνήσουν στο μοναστήρι.

Η ατμόσφαιρα υπήρξε άκρως αισιόδοξη για τον ίδιο και τους συνεργάτες του καθώς εκατοντάδες συνδημότες έσπευσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία στο αγώνα των επόμενων ημερών, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή τους.

Το πρόγραμμα του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας συνεχίστηκε με συμμετοχή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία του Ζάρκου, όπου κι εκεί έτυχε της θερμής αποδοχής του κόσμου.