Γιατί ο Γιώργος Βασιλειάδης αποκάλεσε τη Ρορώ «μαμά»;

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που συνάντησε ο αναπληρωτής Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μπαίνοντας στην είσοδο του Art Gallery Hotel όπου έλαβε χώρα χθες η πολιτική εκδήλωση του κόμματος, ήταν η Ρορώ Παϊζάνου, σύζυγος του Βουλευτή Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλου.

Αμέσως φάνηκε η οικειότητα που έχουν μεταξύ τους, αφού αρχίσανε αυθόρμητα τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και οι ασπασμοί, αλλά όσοι ήταν δίπλα έμειναν έκπληκτοί ακούγοντας τον Βασιλειάδη να την προσφωνεί «Γειά σου μαμά»…

Ρε τι γίνεται εδώ; Λες να έχει και άλλο παιδί η Ρορώ και να μην το ξέρουμε; Με το περιστατικό αυτό μας ήρθε αμέσως στο μυαλό η σκηνή της ταινίας «Η Ρένα είναι οφσάιντ», όπου ο διάσημος ποδοσφαιριστής Χούλιο Μπάλμας (Νίκος Γαλανός) φωνάζει «Γεια σου μάμα» τη φτωχή μοδίστρα Ρένα (Ρένα Βλαχοπούλου).

Τελικά η προσφώνηση μαμά στη Ρορώ, ήταν γιατί εκτός από μαμά του Άκη είναι μαμά της Έλενας, στενής συνεργάτιδας του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Υπουργείο Οικονομικών και κολλητής φίλης του Γιώργου Βασιλειάδη.

Πάντως σε αντίθεση με την ταινία, όπου είχαμε… βρισιές και κάτι ξώφαλτσες ψιλές της Βλαχοπούλου προς τον Γαλανό, εδώ όλα κύλησαν ομαλά με… αγκαλιές και φιλιά.