Γιατί έλειπε ο Γιώργος Οικονόμου από την επίσκεψη του εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα;

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν ίσως περισσότερο από καθετί, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του εκπροσώπου τύπου του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρη Μάντζου στα Τρίκαλα, ήταν και αυτό της απουσίας του στελέχους του ΚΙΝΑΛ και κουμπάρου του Νίκου Ανδρουλάκη, Γιώργου Οικονόμου.

«Μα είναι δυνατόν να λείπει ο Γιώργος Οικονόμου, ειδικά τώρα που θα είναι και υποψήφιος Βουλευτής;», ακούστηκε να λέει σε συνομιλητή του κορυφαίο τοπικό στέλεχος του κινήματος.

Κι όμως, υπάρχει εξήγηση για την απουσία του Γιώργου Οικονόμου. Το trikalaIN.gr επικοινώνησε μαζί του και τον βρήκε να είναι στην Αθήνα και μάλιστα για σοβαρό κομματικό σκοπό, στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα όπως μας εξομολογήθηκε, είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο τύπου Δημήτρη Μάντζο, όταν εκείνος επέστρεψε στην Αθήνα από τα Τρίκαλα.

Μπορεί Οικονόμου και Μάντζος να συναντήθηκαν εκτός Τρικαλινού εδάφους, αλλά αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι ο Γιώργος Οικονόμου είναι παρών, γιατί θα πρέπει να γνωρίζουμε πως το βασικό «παιχνίδι» παίζεται εκεί που είναι το κέντρο των αποφάσεων!