Γιάννης Οικονόμου: Φιλοδοξούμε το ΕΚΤ να αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο για όλους τους εργαζομένους

Δύο μήνες μετά το lockdown και σχεδόν 10 μέρες μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, πολλοί είναι οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι που περνούν καθημερινά την πόρτα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, ζητώντας στήριξη και ενημέρωση για όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν το εργασιακό τους μέλλον.

Όπως υπογράμμισε στο trikalaIN.gr ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Γιάννης Οικονόμου, είναι αρκετοί οι εργαζόμενοι αλλά και οι άνεργοι που έρχονται καθημερινά θέτοντας υπόψη μας διάφορα αιτήματα, βρίσκοντας στο ΕΚΤ ένα αποκούμπι και μια σανίδα σωτηρίας στα συσσωρευμένα εργασιακά τους προβλήματα και ειδικά τώρα, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 και εμείς ως διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων είτε δίνουμε λύσεις όπου μπορούμε, είτε τα προωθούμε αρμοδίως εκεί που πρέπει.

«Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νιώθουν οι εργαζόμενοι συμπολίτες ότι είναι εγκαταλελειμμένοι. Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων ήταν ανέκαθεν το σπίτι τους και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και σήμερα, να αποτελέσει δηλαδή ένα ασφαλές καταφύγιο για κάθε εργαζόμενο», τόνισε ο κ. Οικονόμου.