Γιάννης Κουτσονάσιος: Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηματοδοτούν τη νέα εποχή στην πολιτική ιστορία του τόπου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην ενημερωτική εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παδιός και Γιάννης Πιτσογιάννης στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Τρικαλινός γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος, ο οποίος συμμετείχε στις εργασίες του 13ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, με την ιδιότητα του ως μέλος του κόμματος και Γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Ο Κ. Κουτσονάσιος μεταφέροντας το κλίμα από το συνέδριο του κόμματος που διεξάγεται στο Metropolitan Expo, τόνισε πως υπάρχει κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από τις τρεις μεγάλες διαδοχικές εκλογικές νίκες, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές.

«Η ΝΔ ήταν από την πρώτη στιγμή έτοιμη να κυβερνήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους συνεργάτες του είχαν έτοιμο σχέδιο διακυβέρνησης για την χώρα», δήλωσε ο κ. Κουτσονάσιος για να συνεχίσει πως «έγιναν πολύ γρήγορα καθοριστικά βήματα εκ μέρους της κυβέρνησης για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, φέρνοντας ορατά αποτελέσματα και αλλαγή της εικόνας της χώρας, όπως είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ, οι αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας, η ρύθμιση των 120 δόσεων, η διάσωση της ΔΕΗ, η αύξηση και η επέκταση σε περισσότερους δικαιούχους του πετρελαίου θέρμανσης κλπ., μέτρα που η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε «παγώσει» ή είχε καταργήσει. Οπωσδήποτε μέσα σ’ αυτό το διάστημα έγιναν και κάποια λάθη και παραλείψεις, τα οποία θα «θεραπεύσει» ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, όπως ανέφερε από το βήμα του συνεδρίου. Όταν ασκείς πολιτική φυσικό είναι να κάνεις και κάποια λάθη, λάθη δεν κάνει αυτός που δεν κάνει τίποτα».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις των νέων διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας και τον σάλο που δημιούργησε η παραίτηση του Κώστα Πατέρα από την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, ο κ. Κουτσονάσιος αρκέστηκε να δηλώσει πως ο ίδιος δεν σχολιάζει κυβερνητικές αποφάσεις και πως ότι γίνεται, γίνεται για το εθνικό και γενικό καλό σε όλους τους τομείς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καλός καπετάνιος, είναι υπέρμαχος της αξιοκρατίας και των ανοιχτών και διάφανων διαγωνισμών και θα οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη και την πρόοδο και πολύ γρήγορα θα διορθώσει όλες τις τυχόν αδικίες που είχαν γίνει στο παρελθόν.