Γιάννης Χάιδος: Συνεχίζουμε δυναμικά

 Ξεκινήσαμε το πρωινό της Παρασκευής με επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ Τρικάλων…
Συνεχίσαμε στο κέντρο Υγείας Τρικάλων και στις διοικητικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ που συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο…
 
 Μια μόνιμη μάχη απο γιατρούς και νοσηλευτικό  προσωπικό να προσφέρουν σε συνανθρώπους μας που το έχουνε ανάγκη…
Η ίδια υπερπροσπάθεια απο την πλευρά των διοικητικών υπαλλήλων, παλεύοντας ελάχιστα άτομα με το θηρίο του υπολογισμού των εκκρεμών συντάξεων που έχει καταντήσει ο εφιάλτης καθενός που συμπληρώνει τα χρόνια και καταθέτει την αίτηση για τη σύνταξη του.
 
 Απόγευμα της ίδιας ημέρας στα χωριά του κάμπου του Δήμου μας , Δενδροχώρι και Βαλτινό… 
 Σε ένα μαζικό κοινό είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους κατοίκους αλλά και να απαντήσουμε στος ερωτήσεις που τους βασανίζουν…
 
 Το Σάββατο η ημέρα ξεκίνησε με επίσκεψη στη λαϊκή αγορά του Σιδηροδρομικού Σταθμού και το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρεθήκαμε στον Πλάτανο, ένα χωριό που καπότε αποτελούσε τον βασιλιά των καπνών και τώρα αργοπεθαίνει παρατημένο στην τύχη μιας αγροτικής παραγωγής που βρίσκεται στο στόχαστρο…
 
 Κυριακή πρωί τα πολλά χιλιόμετρα οδηγούνε στα όμορφα ορεινά χωριά  Καστανιά, Καλομοίρα, Ματονέρι και Αμπελοχώρι…
 
 Χωριά μέσα στο πράσινο που ένα μοντέλο ανάπτυξης με κέντρο τον άνθρωπο θα τα αναβάθμιζε σε προορισμό εναλλακτικού τουρισμού και θα έδινε μια ελπίδα να παραμείνουν ζωντανά. Δυστυχώς συγκεκριμένα για την περιοχή της Καστανιάς, για το κεντρικό κράτος τουριστική περιοχή τη χαρακτηρίζουν μόνο για να τους επιβάλλουν αυξημένο ΕΝΦΙΑ.
 
 Στο γυρισμό μας για τα Τρίκαλα οι σκέψεις πολλές και η χαρά της γνωριμίας με τόσους ανθρώπους η μεγαλύτερη προίκα του κουραστικού μας τριημέρου!
 
 Η ευκαιρία είναι στα χέρια μας την 21η του Μάη να στείλουμε πίσω το λογαριασμό που δε βγαίνει….!!!!