Για τον χιονιά και την οικονομική κρίση στο νομό μιλησε ο Μιχαλάκης στην εφημερίδα Δημοκρατία

 

syn_mix_xionia

 

 

 

 

«Μάχη με τον χιονιά» είναι ο τίτλος της συνέντευξης που παρεχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης στην εφημερίδα «Δημοκρατία». Ο κ. Μιχαλάκης όπως επισημαίνει στην συνέντευξη η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είναι αναγκασμένη να δώσει σκληρή μάχη με τον χειμώνα και το χιονιά με λιγοστά οικονομικά μέσα, λόγω δραματικών περικοπών της κρατικής χρηματοδότησης, προκειμένου να κρατηθεί ανοιχτό το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού από τα χιόνια και τις κατολισθήσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων απάντησε σε ερωτήσεις για την οικονομική κρίση του Νομού, για τις περικοπές της κρατικής χρηματοδότησης και για τους στρατηγικούς στόχους για την ανάπτυξη του Νομού.

Πιστεύουμε και αισιοδοξούμε ότι ο επόμενος χρόνος θα είναι καλύτερος τόσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και για την χώρα μας γενικότερα. Οι προσπάθειες μας κάθε χρόνο εστιάζονται στο να κάνουμε την καθημερινότητα του πολίτη πιο εύκολη. Να λύνουμε προβλήματα όπου μπορούμε και με όσα μέσα διαθέτουμε και γενικότερα να φαινόμαστε χρήσιμοι στους πολίτες.

Αυτός είναι ο σκοπός για μας και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να κάνουμε έργα, να τονώνουμε την τοπική οικονομία, δίνοντας παρά τις δυσκολίες ελπίδα στον κόσμο που τόσο πολύ την έχει ανάγκη, αισιοδοξώντας ότι όλοι μας θα βγούμε αλώβητοι και πιο δυνατοί από αυτή τη κρίση.