Για την προσφορά του στην άνοδο της Λάρισας Futsal στη Stoiximan Futsal Super League τιμήθηκε ο Κ. Αγοραστός

Με μέλη της Διοίκησης και της Ομάδας του Συλλόγου Ποδοσφαίρου Σάλας «LARISSA FUTSAL» συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της FUTSAL LEAGUE και την απευθείας άνοδο της ομάδας στην STOIXIMAN FUTSAL SUPER  LEAGUE.

Ο κ. Αγοραστός συνεχάρη τη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του Συλλόγου για την μεγάλη επιτυχία τους που οδηγεί το Σύλλογο στα σαλόνια της πρώτης Εθνικής Κατηγορίας του Ποδοσφαίρου Σάλας και ευχήθηκε να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Υπογράμμισε ότι η επιτυχία του Συλλόγου  τοποθετεί τη Θεσσαλία και τη Λάρισα στον αθλητικό χάρτη της χώρας στο Ποδόσφαιρο Σάλας που αποτελεί ένα ανερχόμενο άθλημα. Από την πλευρά της η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη αμέριστη συνεισφορά της Περιφέρειας στην προσπάθεια που καταβάλλεται και του παρέδωσε  τιμητική πλακέτα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Παπαδημητρίου, ο Υπεύθυνος Marketing και Δημοσίων Σχέσεων Θάνος Κομπογιαννόπουλος και ο Αρχηγός και τερματοφύλακας της Ομάδας Γιώργος Κολονιώτης.