Για να γίνει η Ευρωβουλή ακόμα πιο… ωραία!!!

DSC04041

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου ήταν μεταξύ των υποψηφίων ευρωβουλευτών, που συνόδευαν τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο κατά την πρόσφατη επίσκεψή του (11/5), στα Τρίκαλα.

Ευειδεστάτη, δροσερή, ευγενέστατη, δυναμική, η Διεθνολόγος – Πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝ.ΕΛΛ. – Απόφοιτη Αρσακείου Ψυχικού, η οποία ομιλεί απταίστως τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Τουρκικά), εργάζεται ανελλιπώς από 18 ετών.

Συστρατεύθηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, «καθώς», όπως εξηγεί, «με ενέπνευσε η ασυμβίβαστη προσωπικότητα και το αγωνιστικό φρόνημα του κ. Πάνου Καμμένου.

Αγωνίζομαι και διεκδικώ τα δίκαια της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού, για την Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Αξιοπρέπεια, την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Για την Ευρώπη των ισότιμων εθνών – κρατών, όχι των τραπεζιτών και των διορισμένων υπαλλήλων τεχνοκρατών. Ενάντια στην ομοσπονδοποίηση και την ηγεμονία του ενός. Για μια Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Είναι σίγουρο ότι πιστεύει αυτά που λέει και… γράφει!! Και θα τα κάνει πράξη εάν εκλεγεί, διότι ανήκει στη νέα γενιά και δεν θ’ αφήσει -σαν κάτι… κουρασμένα παλικάρια της Ευρωβουλής– την ευκαιρία να πετάξει!!!

Στη φωτό ποζάρει εύχαρις στο φακό του trikalaIN πλάι στον Κων/νο Χαρίση, μέλος της οικείας Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος.

.