Γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

ekptoseis 4

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων καλεί όλα τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 04 Ιουνίου 2015 στις 18:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).

Είναι κοινή παραδοχή πως η αγορά περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. Προβλήματα όπως η αναιμική ρευστότητα, το ασφυκτικό φορολογικό πλαίσιο και ο ασφαλιστικός μας φορέας (Ο.Α.Ε.Ε.) που καταρρέει είναι ζητήματα που στην κυριολεξία “πνίγουν” τις επιχειρήσεις μας και που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε. Σε αυτά προστίθενται και τα τοπικά προβλήματα της αγοράς μας (καθαριότητα, φωτισμός, παρεμπόριο).

Ένα είναι σίγουρο, κανένα Διοικητικό Συμβούλιο και κανείς από μόνος του δεν μπορεί να τα αναδείξει και να τα αντιμετωπίσει, διεκδικώντας τη λύση τους.
Γι’ αυτό το λόγο η συμμετοχή σας έχει ιδιαίτερη σημασία. Πρέπει όλοι να συζητήσουμε, να αναδείξουμε τα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα που μας αφορούν και με τις ιδέες μας να δώσουμε το έντονο στίγμα μας.

Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει αποτίμηση των δράσεων του νέου Δ.Σ. και θα προγραμματισθούν οι επόμενες. Παράλληλα, θα παρουσιασθεί η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του Επιμελητηρίου Τρικάλων, www.trikalamarket.gr, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να συμμετέχουμε ΔΩΡΕΑΝ στο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα της περιοχής μας. Τέλος, όπως κάθε χρόνο θα αποφασισθεί και η εφαρμογή του πενθημέρου για τους θερινούς μήνες.
Θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Διοικητικός Απολογισμός έτους 2014
2. Οικονομικός Απολογισμός 2014
3. Προϋπολογισμός έτους 2015
4. Θερινό πενθήμερο.

.