Γενική συνέλευση και στο βάθος εκλογές για τους Τρικαλινούς υδραυλικούς

Την ετήσια γενική του συνέλευση πραγματοποίησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο σύνδεσμος Υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων.

Στη συνέλευση έγινε διοικητικός απολογισμός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Νικόλαο Βαλομάνδρα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τονίστηκε ότι το 2016 ήταν μια καλή χρονιά για τον κλάδο σε τοπικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος επεσήμανε ότι ο κύκλος εργασιών παρέμεινε σε ικανοποιητικά επίπεδα λόγω φυσικού αερίου και αυτό γιατί η ΕΔΑ Θεσσαλίας παρείχε δωρεάν τα τέλη σύνδεσης στους καταναλωτές ενώ οι τελευταίοι δείχνουν όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πιο οικονομικό καύσιμο της αγοράς. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις και το 2017 τα τέλη σύνδεσης θα είναι δωρεάν, τόσο στα Τρίκαλα όσο και στην Καλαμπάκα.

Για τους παράνομους υδραυλικούς, συνέχισε ο κ. Βαλαμάνδρας, η Επιθεώρηση εργασίας συνεχίζει εντατικά τους ελέγχους. Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω αλλοδαπός, ο οποίος εκτελούσε άνευ αδείας, υδραυλικές εργασίες. Λάβαμε γνώση του συμβάντος και συγχαίρουμε ξανά τους υπαλλήλους, που στέκονται στο ύψος της αποστολής τους, διευκολύνοντας το έργο μας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Νίκος Βαλομάνδρας, αναφέρθηκε διεξοδικά, σε όλες τις δράσεις που προχώρησε τόσο  ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. , όσο και ο σύνδεσμος συνολικά, ενώ κλείνοντας είπε ότι επίκειται συνάντηση του με τον Πρόεδρο  της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Κεντρικής-Δυτικής Ελλάδας του ΤΕΕ κ. Νικόλαο Παπαγεωργίου, με αντικείμενο επαγγελματικά και κλαδικά θέματα, στο πλαίσιο της άμεσης σχέσης και συνεργασίας των δύο φορέων.

Τέλος να σημειωθεί, ότι στις 6 Απριλίου θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων του Συνδέσμου Υδραυλικών (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή, Αντιπρόσωποι στις Ομοσπονδίες), στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου, στο 3ο χλμ. Τρικάλων-Πύλης.