Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επιστρέφει στην πολιτική – Συνάντηση με τον Χαρίτση στη Βουλή

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Τσίπρα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επιστρέφει στην ενεργό πολιτική.

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Αριστεράςστις 17:30 ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης θα έχει συνάντηση στη Βουλή με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

O Γαβριήλ Σακελλαρίδης, από τον Ιανουάριο 2015 έως τον Ιούλιο 2015, ήταν υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν εκλεγμένος βουλευτής στην Α’ Αθηνών.

Μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής στο Eteron-Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή. Έχει εργαστεί ως οικονομολόγος με σύμβαση σε ιδιωτικές εταιρείες και για πανεπιστημιακές μελέτες. Υπήρξε διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας από το Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σακελλαρίδης είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς στις 24 Ιανουαρίου, στη Νέα Σμύρνη.

topontiki.gr