Γαργαλιστικές αποκαλύψεις από καμαριέρες ξενοδοχείων

Ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες

Οι καμαριέρες είναι οι αφανείς ηρωίδες των ξενοδοχείων. Οι άνθρωποι που εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να κρατήσουν το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας τέλεια τακτοποιημένο και πεντακάθαρο πιθανότατα εργάζονται σε μια από τις πιο δύσκολες θέσεις στην εκάστοτε επιχείρηση. Αποτελούν ένα πολύτιμο γρανάζι εξαιτίας του άστατου ωραρίου, τη χειρωνακτική εργασία, και τις μερικές φορές παράλογες απαιτήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες σε καθημερινή βάση.

Ειδικά εκείνες που εργάζονται σε ξενοδοχειακές μονάδες στο Ντουμπάι, όπως σημειώνει το Travelandleisure, μερικές από τις οποίες αποκάλυψαν ανώνυμα στην ιστοσελίδα «The Hotel Show Dubai» εκκεντρικές ανέκδοτες ιστορίες που έχουν βιώσει πίσω από τις κλειστές πόρτες των ξενοδοχείων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μια καμαριέρα αποκάλυψε πως κάποτε βρήκε περίπου 2.000 ευρώ κάτω από ένα κρεβάτι… Μια άλλη θυμήθηκε έναν ένοικο ο οποίος απαίτησε να αλλάξει το χαλί γιατί ήταν αλλεργικός- για να κατευνάσει τον εξαγριωμένο άντρα, η οικονόμος κάλυψε το έδαφος με λινά σκεπάσματα και τοποθέτησε κουβέρτες και αντιολισθητικά χαλιά σε μπάνιο και στους λοιπούς χώρους.

Η οικονόμος της επόμενης ιστορίας, βοήθησε την ετοιμόγεννη ένοικο να φέρει στον κόσμο το παιδί της, καθώς έσπασαν τα νερά νωρίτερα από ότι αναμενόταν. «Επιθεωρούσα τα δωμάτια όταν άρχισα να ακούω περίεργους ήχους από ένα από αυτά – μια γυναίκα έκλαιγε γοερά, ζητώντας βοήθεια. Κάλεσα μια συνάδελφό μου και μαζί μπήκαμε στο δωμάτιο και τη βρήκαμε έτοιμη να γεννήσει. Κάλεσα βοήθεια από το προσωπικό και μαζί τη βοηθήσαμε να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι», ανέφερε.

news.gr