Γ. Σακελλαρίου: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να προκηρυχθούν εκλογές για να επέλθει κάθαρση

Δυναμική παρέμβαση του Γιώργου Σακελλαρίου, σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που επέφεραν οι παραιτήσεις του Συμβούλου του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντόμερών.

Όπως υπογραμμίζει στο trikalaIN.gr, ο Τρικαλινός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ολλανδία και πολιτικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τα όσα πρωτοφανή έχουν συμβεί, με τις παραιτήσεις του Διευθυντή και συγγενή του Πρωθυπουργού Γρήγορη Δημητριάδη, υπάρχει θέμα δημοκρατίας και ομαλής λειτουργίας των θεσμών και του πολιτεύματος. Είναι ανήκουστο και πρωτοφανές το ότι παρακολουθούνται τα προσωπικά τηλέφωνα πολιτικών αρχηγών το 2022.

Αυτά συμβαίνουν μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα και σε δημοκρατίες κεντρικής Αφρικής. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο Πρωθυπουργός, είναι η παραίτηση της κυβέρνησης και η προκήρυξη εκλογών για να επέλθει η κάθαρση. Η προοδευτική διακυβέρνηση που τόσο πολεμήθηκε και λοιδορήθηκε, είναι η μόνη λύση και επιλογή για την εξομάλυνση της κατάστασης».

Οι εξελίξεις είναι σίγουρα προ των πυλών…