Γ. Σακελλαρίου: Η Λένα Χαλβατζά έχει άριστη γνώση της αυτοδιοίκησης-Δεν θα πρέπει να εμπλακεί στις εθνικές εκλογές

Μπορεί να απέχουμε ένα χρόνο και κάτι από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, ωστόσο είναι γεγονός πως οι ζυμώσεις και οι «συμμαχίες» έχουν ήδη ξεκινήσει από τώρα.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο Δήμο Φαρκαδόνας, ο καταγόμενος από την Οιχαλία επιχειρηματίας Γιώργος Σακελλαρίου που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ολλανδία και στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ του περασμένου Δεκεμβρίου, είχε στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, εμφανίζεται ανήσυχος αλλά και ενωτικός, όσον αφορά την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου με αξιώσεις, από την πλευρά της κεντροαριστεράς, με τη Λένα Χαλβατζά σε κομβικό ρόλο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος αποκλειστικά στο trikalaIN.gr, «δεν νοείται οποιαδήποτε κίνηση για το δήμο Φαρκαδόνας χωρίς πανστρατιά δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένης και της υποψήφιας Δημάρχου στις εκλογές του 2019 Λένας Χαλβατζά. Η συγκρότηση της κ. Χαλβατζά σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι σημαντική και θεωρώ την συμμετοχή της καίριας σημασίας. Εκτιμώ ότι δεν θα ασχοληθεί με τις εθνικές εκλογές και δεν θα μπει σε κανένα ψηφοδέλτιο κόμματος, γιατί η θέση της είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση, ως αρίστη γνώστης των δημοτικών πραγμάτων. Μόνο με την ένωση όλων των δυνάμεων, μπορεί να υπάρξει νικηφόρο αποτέλεσμα. Προσωπικά συμφέροντα και ανταγωνισμοί δεν έχουν θέση σ’ αυτή την μάχη που πρέπει να είναι νικηφόρα, για το καλό του Δήμου και των δημοτών».