Γ. Οικονόμου, Σ. Νταούλας, Γ. Λιατίφης & αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο στη «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» αυτού του Σαββάτου

Στην ενημερωτική εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» που παρουσιάζει κάθε πρωί Σαββάτου ο Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, αυτό το Σάββατο 2 Απριλίου μπορείτε να ακούσετε:

Τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων Γιάννη Οικονόμου, να δίνει απαντήσεις για μια σειρά ζητημάτων του τομέας ευθύνης του όπως είναι το πράσινο, ο καθαρισμός των οικοπέδων, τα αδέσποτα ζώα, την κατάσταση στα νεκροταφεία της πόλης κ.α.

Τον Γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Νταούλα, να μιλάει για τις εσωκομματικές διαδικασίες σε τοπικό επίπεδο, ενόψει του 3ου συνεδρίου του κόμματος από 14-17 Απριλίου.

Τον Πρόεδρο του σωματείου γάλακτος, τροφίμων και ποτών Γιώργο Λιατίφη, να μιλάει για την μεγάλη απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Στην τελευταία ενότητα της η εκπομπή τιμά τον μεγάλο Τρικαλινό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, με αφορμή την συμπλήρωση 74 ετών από την γέννηση του. Μιλούν γι΄αυτόν ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο, δύο πρόσωπα που τον γνώρισαν πολύ καλά. Ο παιδικός του φίλος στα Τρίκαλα Γιώργος Γεωργίτσης και ο επί πολλά χρόνια παραγωγός του στη δισκογραφία Ηλίας Μπενέτος. Επίσης θα ακουστούν κάποια σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα, όταν ο Μητροπάνος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Ράδιο Ζυγός», στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.΄

Αυτό το Σάββατο μη χάσει κανείς την «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση».

Μείνετε συντονισμένοι εδώ www.zygos.fm