Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: « Η νέα εμφάνιση φορέθηκε στην Άμφισσα »

             Στην φιλόξενη Άμφισσα εγκαινιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) Καρδίτσας, σε ένα ωραίο αγώνα με την αντίστοιχη τοπική διοίκηση της Φωκίδας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας “Χριστολιάς Καμπεράκης”, ενώ είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού οι δύο τοπικές διοικήσεις πρόσφεραν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης ενισχύοντας τη σχετική πρωτοβουλία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία. Στα πλαίσια αυτά, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος υποδέχτηκε και ευχαρίστησε τις αντιπροσωπείες των δύο ομάδων για την πρωτοβουλία τους και πρόσφερε αναμνηστικά δώρα. Παράλληλα δήλωσε αρωγός στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

            Ο αγώνας διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Καρδίτσας, ενώ ακολούθησε δείπνο σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, χαρακτηριστικό της αξιόλογης φιλοξενίας των γηπεδούχων. Φυσικά, απευθύνθηκε πρόσκληση για διεξαγωγή αντίστοιχου αγώνα στην Καρδίτσα. 

            Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ της ΙΡΑ Καρδίτσας είναι μια προσφορά της εταιρείας γερανών και ειδικών μεταφορών ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, μια καρδιτσιώτικη εταιρεία με ηγετική θέση στο αντικείμενο της, η οποία υποστηρίζει εδώ και χρόνια τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και τους σκοπούς της. Γι’ αυτό το λόγο, αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις κατά την αναχώρηση της για την Άμφισσα και επέδωσε στους ιδιοκτήτες ένα ευχαριστήριο αναμνηστικό.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’