Φώτης Χώτος : Η ήρεμη δύναμη για το Επιμελητήριο

 

7_F16906

«Με ξέρετε και σας ξέρω πολύ καλά ! Μαζί είμαστε στον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης. Εργαζόμαστε, μοχθούμε, ζούμε σε μια μικρή κοινωνία που ξέρει ο ένας τον άλλον σχεδόν από μικρά παιδιά.Ξέρει ο καθένας μας τον κόπο και τον αγώνα του άλλου για να κρατήσει ζωντανή μια επιχείρηση στην οποία πολλές φορές εργάζεται και εξαρτάται ολόκληρη η οικογένεια».

Δήλωσε στο trikalain ο υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης στις εκλογές του Επιμελητηρίου   Φώτης Χώτος που είναι  έμπορος μηχανημάτων ενώ έχει και μονάδα ανακύκλωσης μετάλλων που δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα. Η επιχείρηση  βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο Τρικάλων για την δυναμική της παρουσία στην τοπική και διεθνή αγορά αλλά κυρίως για την ταύτιση του ονόματός της με τα Τρίκαλα.

»Και κατέληξε πως στην σημερινή οικονομική συγκύρια πρέπει να γίνει  μια πραγματική ανανέωση, στις εκλογές του Επιμελητηρίου με αξιόλογους ανθρώπους, φρέσκιες ιδέες και πολλή όρεξη για συλλογική δουλειά και δέσμευση στους στόχους και τις υποχρεώσεις, που έχουμε απέναντι στον επιχειρηματικό κόσμο των Τρικάλων».