«Φόρτωσε» ο Κατσίβελος

Μπορεί ο πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθείς Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης Βύρωνας Κατσίβελος, να βρίσκεται εδώ και καιρό στην Κέρκυρα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μαθαίνει όλα όσα γίνονται πίσω στο Δήμο Πύλης και μάλιστα σχολιάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όσον αφορά την προχθεσινή «επεισοδιακή» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έγραψε τα εξής:

«Ωχ τι μαθαίνω εδώ στην Κέρκυρα.Ήθελε κάποιος το λόγο στο δημοτικόσυμβούλιο Πύλης χθες βράδυ. Η επιστολή εδώ και δυο μήνες δημοσιεύτηκε σε όλα τα sites και στον τύπο.Όλα τα Μ.Μ.Ε τα τοπικά,και δεν αντέδρασε να προστατεύσει τον εαυτό του. Αλλά ξέρει αυτός.

Γνωρίζει ότι η κοινωνία ξέρει τη διαδρομή του. Απλά ποντάρει στο ότι οι συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοι δεν τον έμαθαν ακόμη, και τον βλέπουν ως έναν πρώην δήμαρχο. Είμαι πεπεισμένος πως σίγουρα θα καταλάβουν τι ακριβώς είναι.Ευτυχώς που ο καθρέπτης του καθένα από μας είναι το παρελθόν μας .Όσο για ορισμένα σαλιγκάρια που πορεύτηκα μαζί τους στο πρόσφατο παρελθόν δεν νομίζω ότι αξίζουν να ασχοληθείς μαζί τους. Στον άνθρωπο δεν παίζει ρόλο το ύψος του αλλά το ανάστημά του. Ορισμένοι έτυχε να έχουν κοινωνική ανέλιξη λόγο της θέσης τους σε κάποια δουλειά που έχει θετικές προεκτάσεις στην ψηφοσυλλογή.

Κατά τ άλλα δεν μιλάμε απλά βολευόμαστε. Αλλά αν έχουν το παραμικρό να πουν ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Εδώ θα είμαι, να δουν ποια είναι η διαφορά του λαμόγιου και του καθαρού».

Πιο σαφείς αιχμές δεν γίνεται και ο νοών νοείτω…