Φλογερό Tango και Χριστουγεννιάτικο Show από την TDA!

Μια πρωτότυπη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε 6-8 Δεκεμβρίου στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων.

Όπως φαίνεται μετά το ταξίδι της στην Αργεντινή η ιδιοκτήτρια της σχολής Γιούλια Πεταράκη  ξεκίνησε μια σειρά από δυνατές συνεργασίες για την TDA. Ο παγκοσμίου φήμης χορευτής και δάσκαλος tango argentino Jonatan Agueroέκανε ένα κύκλο σεμιναρίων στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές από όλη τη Θεσσαλία αλλά και από τη Θεσσαλονίκη έσπευσαν να παρακολουθήσουν μαθήματα μαζί του προκειμένου να πάρουν όσο το δυνατόν αυθεντικές πληροφορίες για το χορό που αγαπούν τόσο πολύ.

Και φυσικά όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι! Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου μετά τα μαθήματα ακολούθησε μια υπέροχη milonga (βραδιά tango)στο Gallery Art Hotel προς τιμήν του Jonatan Aguero. Στη milonga Παρευρέθηκαν  χορευτές από Θεσσαλία Ιωάννινα καθώς επίσης και Θεσσαλονίκη! Η  Βραδιά απογειώθηκε με ένα εκθαμβωτικό show από τον Στέλιο Σταμπουλίδη και τη Δέσποινα Αμαραντίδου που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη  αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά και φυσικά το κοινό όντας ενθουσιασμένο τους αποθέωσε! Ομολογουμένως πρόκειται για κάτι νέο στην πόλη των Τρικάλων καθώς πρώτη φορά γίνεται μια τέτοια διοργάνωση στα Τρίκαλα! Και είμαστε σίγουροι πως έπονται και άλλες τέτοιες εκπλήξεις!

Σε συνέχεια αυτής της όμορφης διοργάνωσης η Ακαδημία Χορού Τρικάλων κλείνει τη χειμερινή της χορευτική σεζόν σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, με μια άκρως γιορτινή μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο We wish you a dancing Christmas! Όλοι οι χορευτές της TDA σε συνεργασία με τους αθλητές από τον Αθλητικό σύλλογο Τρικάλων Ευαθλοι θα σας παρουσιάσουν ένα μαγευτικό show που θα σας μεταδώσει αμέσως το πνεύμα των Χριστουγέννων! Χορογραφίες άρτια δομημένες σε συνδυασμό με γιορτινή μουσική είναι σίγουρο πως θα μας ξεσηκώσουν! Την τρίτη 17 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου. Ώρα προσέλευσης 18.30 ώρα έναρξης 19.00. είσοδος ελεύθερη! Μην το χάσετε!