Φοιτήτριες εκδίδονται για να σπουδάσουν!

 

sex_nearoi

 

 

 

Η προσφορά προβλέπει πλήρη κάλυψη των διδάκτρων με αντάλλαγμα δίωρες συνευρέσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων ή σε κάποιο διαμέρισμα, τέσσερις φορές ανά ακαδημαϊκή περίοδο.

Νέα κορίτσια, στη Βρετανία, που επιθυμούν να σπουδάσουν για μια καλύτερη ζωή και δεν μπορούν οικονομικά αναγκάζονται να εκδίδονται σε πλούσιους επιχειρηματίες για να εξασφαλίσουν τα δίδακτρα.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμά του «Independent» στο οποίο σημειώνεται ότι 1.400 κοπέλες ηλικίας 17-24 ετών βάζουν αγγελία σε ιστοσελίδα για να εξασφαλίσουν τα δίδακτρά τους από εύπορους επιχειρηματίες που ζητούσαν «περιπέτειες με διακριτικότητα».

Οι κοπέλες αρχικά συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο απαντώντας στο τι είναι πρόθυμες να «πουλήσουν» προς εξασφάλιση των χρημάτων-υποτροφίας τους!

Μάλιστα, μια δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας προσποιήθηκε τη φοιτήτρια και ανακάλυψε ότι η όλη συναλλαγή και οι επαφές είναι αρκετά επικίνδυνες, αφού οι «σπόνσορες» για τις σπουδές των κοριτσιών δεν υποχρεώνονται σε κανενός τύπου εξετάσεις, ούτε υπάρχουν «απαγορεύεται» που διέπουν τη συναλλαγή.

 

 

newsbeast.gr