Φιλικό με αγωνιστικό ρυθμό Κ17-Κ19 ΑΟΤ 1-3

PA13510780x395

Είχε αγωνιστικό ρυθμό το φιλικό ματς που έδωσαν στο γήπεδο Κηπακίου οι ομάδες της Κ17 και Κ19 του Α.Ο. Τρίκαλα στα πλαίσια της προετοιμασίας τους οι μεν για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΤ, οι δε για την έναρξη στις 24/10 του πρωταθλήματος νέων της football league.

O αγώνας έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές των ομάδων να έχουν εικόνα από την ετοιμότητα των παικτών και να δουν αν αυτά που γίνονται και λένε στις προπονήσεις βγαίνουν και στα παιχνίδια. Η Κ19 επικράτησε με 3-1 της Κ17 ενώ υπήρξαν και αρκετές φάσεις στο ματς αλλά και αρκετά λάθη τα οποία πρέπει να διορθωθούν από τις ομάδες και τους παίκτες σε ατομικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι υπάρχει πλήρης δραστηριότητα στις ομάδες του Α.Ο. Τρίκαλα και αυτό αν συνεχιστεί σε τέτοιους ρυθμούς μόνο καλά πράγματα μπορεί να δώσει στο άμεσο μέλλον, καθώς πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν στις ομάδες.

Τα γκολ για την Κ19 σημείωσαν οι Κουτσιλιάνος στο 30΄με πλασέ από την αριστερή πλευρά, Μπίμπα με σουτ στο 57΄ έξω από την περιοχή και Αλεξίου στο ωραιότερο γκολ με σουτ από μακρινή απόσταση στο 90΄. Για την Κ17 ισοφάρισε προς στιγμήν ο Γκόγκα με πλασέ στο 53΄.

Κ17 ΑΟΤ(Σαργιώτης-Γάλλος) : Μήτσιος, Κονόμι, Σακελλάριος, Τσιακμάκης, Πούλιος, Σακελλαρίου, Βρανίστη, Καραγεώργος, Αλεξανδρής, Τσαρούχας, Μπαλαούρας.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζωγράφος, Ζάρρας, Μπένγκο, Κοθράς, Μπακάλης, Μαγκούτης, Βασιλόπουλος, Περιστέρης, Παπαγεωργίου, Μπρουζούκης, Γιώτας, Ντόκος.

Κ19 ΑΟΤ ( Καλιτζάκης-Μπούτας): Βουτσελάς, Χριστοδουλόπουλος, Καρίκης, Τσαβαλάς, Πλακοπίτας, Τσαρτόλιας, Παϊλας, Μαντέλας, Κουτσιλιάνος, Σιαμούτης, Κατσαντώνης.

Αγωνίστηκαν και οι : Μανωλικίδης, Βαγενάς, Παπανικολάου, Καραθάνος, Μπαρτζιώκας, Μπορμπότης, Παπουτσάκης, Μπίμπα, Γιάννης, Αλεξίου, Παρθένης.

.