Φιλαθλητικός – Κύνου Λιβανάτες 3-0

Οι Νεανίδες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με το μυαλό τους στο αύριο (Κύπελλο), επανήλθαν στην κανονικότητα και επιβλήθηκαν της αντίστοιχης ομάδος του  ΚΥΝΟΥ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ με σκορ 3-0.
 
Τα κορίτσια μας στο 1ο σετ παίζοντας τόσο όσο (μια και ο αγώνας για το Κύπελλο, είναι μόλις αύριο) επικράτησαν της φιλότιμης ομάδος του ΚΥΝΟΥ με 25-15.
 
Στο 2ο σετ η ομάδα μας κράτησε σταθερό ρυθμό και παρ΄ όλη την μαχητικότητα των αντιπάλων δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έφτασε στην κατάκτηση του με 25-15.
 
Τέλος  στο 3ο σετ τα κορίτσια μας σταθερά στην απόδοση (το φανερώνουν και τα σκορ των σετ) δεν έδωσαν δικαιώματα αμφισβήτησης και τελείωσαν το σετ με 25-15 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.
 
Συνοψίζοντας η ομάδα μας, παίζοντας σε σταθερό ρυθμό και με το μυαλό στο Κύπελλο δεν άφησαν περιθώρια στην φιλότιμη και αξιόμαχη ομάδα του ΚΥΝΟΥ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ για καμία σκέψη διεκδίκησης της νίκης. Με την εμφάνισή τους δε, επέτρεψαν την συμμετοχή και κοριτσιών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και τα οποία ανταποκρίθηκαν αξιοπρεπώς στις συγκεκριμένες συνθήκες του παιχνιδιού.
 
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και περιμένουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια.